Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Meghökkentő 30-as tábla. Ön szerint szabályos? Itt a BKK válasza!

2013.12.04

1, Mi a probléma?

Erősen gyanítjuk, a hatályos szabályok szerint nem korrekt ennek a 30-as táblának a kihelyezése, amit a belső sávban haladók igencsak nehezen vehetnek észre. Szomorú, hogy  a táblakihelyezést követően (ne adj' Isten, azzal párhuzamosan) megjelentek a traffizó rendőrök is a Nagykőrösin.

Az esetről cikket is írtunk, ide kattintva olvashatják a részleteket.

2, Hol van a gond? (pontos cím, km-szelvény, netán gps-koordináta)

nagykorosi-terkep560.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3, Mi a javaslat a megoldásra?

Szabályos, korrekt táblakihelyezés úgy, hogy az autósok jól lássák.

4, Fotó/Videó

 nagyk560.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nagyk560-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5, Bejelentő

ÉKKE

6, lépések

2013. november 13-án jeleztük a problémát a BKK-nak.

2013. december 4-én jött a BKK válasza:

Társaságunkhoz 2013. november 13-án érkezett elektronikus levelével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a XIX. kerület Nagykőrösi úton az elválasztó sávban elhelyezett közvilágítási infrastruktúra rekonstrukciós munkálatai zajlanak a JUKO Építőipari és Szolgáltató Kft. kivitelezésében. A felújítás 2013. október 4-től november 30-ig tart.
 
Több lakossági, rendőrségi bejelentés is érkezett a rendezetlen munkaterülettel kapcsolatban. A fényképen látható 30 km/h-s sebességkorlátozó tábla is ezen munkavégzés során maradhatott az út mentén.
 
Társaságunk felszólította a kivitelezőt, hogy az építés alatti forgalomterelést a BKK Zrt. által forgalomtechnikai kezelői hozzájárulással ellátott forgalomkorlátozási tervek szerint végezze.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1161. Iharfa u.8/B

(Heiman Péter, 2013.11.18 10:33)

Sajnos, ahogy autósaink sem ütik meg az európai mércét, úgy rendőreink sem! Számtalan eset, de saját tapasztalat bizonyítja, hogy agresszívek, egoisták vagyunk a minimális empátiás készség nélkül és a rend őrei is abból indulnak ki, hogy mindenki csal, lop, hazudik - sajnos nem minden alap nélkül. A probléma csak ott van, hogy ezzel a mentalitással nincs is kiút! Szomorú!

2000 Szentendre Széchenyi István tér 21

(Kondász László, 2013.11.18 03:14)

Javaslom, hogy minden munkavégzés miatt kihelyezett sebesség korlátozó tábla után a tényleges (nem pedig a 3 hónapra tervezett) aznapi munkavégzésre lefoglalt útszakasz végénél feloldó táblát helyezzenek el.
(Kérem, hogy a munkaidő végeztével illetve a munkaszüneti napokra a korlátozást szüntessék meg!)