Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Gyakorlat! Hallgassa a Kossuth Rádiót!

2013.12.04

1, Mi a probléma?

Kollégánk készítette az M1/M7 bevezetőn a fotót november 28-án, és miután olvasta a feliratot, azonnal a Kossuth Rádióra kapcsolt. Sajnos a soron következő órás, majd az azt követő félórás hírekben sem hallott semmit, amire utalhatott a felirat, ami az ő közlekedését segítő információ lett volna.

2, Hol van a gond? (pontos cím, km-szelvény, netán gps-koordináta)

 

3, Mi a javaslat a megoldásra?

Valahogyan úgy kellen a katasztrófaédelem gyakorlatait tartani (kiírni a feliratokat), hogy azok ne tévesszék meg az autósokat)

4, Fotó/Videó

m1m7bevezeto-560.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5, Bejelentő: ÉKKE

6, Mit tettünk?

2013. december 2-án megkerestük a Magyar Közút Zrt-t, majd a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot.

2013. december 4-én jött utóbbitól a válasz:

Amint az a képen is jól látszik az üzenet „GYAKORLAT” előtaggal jelent meg, ezért a rádiót ténylegesen nem kellett hallgatnia az utazóknak. A médiaszolgáltatók is részt vettek a gyakorlatban, de az aktuális műsorok megszakítása, illetve a megszokott napi műsorfolyam megszakítására nem került sor.

Általánosságban elmondható, hogy összesen 117 helyszínen voltak kint a feliratok 9:59-14:10 között, valamennyi helyszínen óránként átlagosan 10 percig, a médiaszolgáltatók hírblokkjaihoz igazodva.

A gyakorlat során a kiadott közleményeket valamennyi együttműködő médiaszolgáltatónak eljuttattuk, a feliratokat a gyakorlás és a műszaki állapot ellenőrzése, valamint a lakosság figyelmének felhívása érdekében tettük közzé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.